Kiss Anna pszichológus

RSS Kiss Anna pszichológus
Üdvözlöm!
Kiss Anna pszichológus vagyok! Budapest III. kerületében, Csillaghegyen folytatok pszichológus magánrendelést. Főleg felnőttekkel dolgozom. Tekintse meg a honlapomat, melyen minden szükséges információt megtalál. Elolvashatja a pszichológiai tanácsadás kereteit, körülményeit, továbbá érdemes ellátogatnia a pszichológus blogra, melyen érdekes és tudományosan alátámasztott eredményeket, információkat bemutató pszichológiai témájú cikkeket talál, többek között szorongás, relaxáció, meditáció, boldogság, hála témakörökben.

Hiszek abban, hogy képesek vagyunk tenni azért, hogy boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak legyünk. Van választásunk!
Úgy gondolom, hogy felnőttként lehetőségünk van a gyermekkori mintáink ellenére is élni, így nem kell beleragadnunk egy-egy rossz helyzetbe. Pszichológusként fontosnak tartom, hogy ezt az üzenetet átadjam klienseimnek és az olvasóimnak is.

Relaxációs módszerekben folyamatosan képzem magamat, melyek a testi-lelki ellazuláson túl az egész személyiségre komoly hatást gyakorolnak. Remélem, hogy egy napon mindenki számára elérhetővé válnak a stresszkezelés adaptív technikái.
Keressen bizalommal, ha pszichológus segítségét szeretné kérni! Várom magánrendelésemen, ha életvezetési nehézsége van, szorong, stresszkezelési problémái vannak vagy párkapcsolati nehézségei adódnak, ha bizonytalan a jövőjét illetően, vagy ha komoly választás előtt áll!
Hívjon, ha pszichológusra van szüksége! Kérdését üzenetben is felteheti a főoldal alján a pszichológus válaszol pontban.

Kattints a leírásban szereplő weboldalra és ha tetszett akkor térj vissza hozzánk és értékeld: Kiss Anna pszichológus, és ha nem éppen ezt kerested akkor nézd meg az azonos kategóriájú oldalainkat is: Egészség

kiss-anna.hu
3
0.0/5 értékelés 0 szavazatból
0
2019-01-22
Kiss Anna pszichológus

Hasonló oldalak: Kiss Anna pszichológus

SpinaliS egészséges szék
A SpinaliS székek kiemelkedő egészségmegőrző faktorukat az aktív ülés rendszerének...
Tisztavíz víztisztítóval
Otthonunkban tisztavizet ozmózis víztisztítóval készíthetünk, az ozmózis víztisztító...
Papp Gábor teniszedző
Papp Gábor teniszedző, teniszoktató, teniszütő húrozó. Teniszlabda, teniszütő,...
Alicehair fodrászat és szépségszalon
Szépülj nálunk az Alicehair szépségszalonban a Corvin pláza mellett. Fodrász, műkörmös...
Prémium szépségszalon a belvárosban
A La Splendore Esztétikai és Konzultáció és Központ egy prémium szépségszalon a...
 
Powered by Magyar webkatalógus © 2007 - 2023    Generated in 0.040 Queries: 8    Kapcsolat    Hírlevél    Link beküldés feltételei